Browse By

Simobil ima super mobilne aplikacije za Android telefone

Mobilno omrežje LTE/4G je omrežje moderne dobe in omogoča uporabo vrsto zanimivih aplikacij. Najnovejše mobilne aplikacije omogočajo že skoraj čisto vse, tako da za večino stvari potrebuješ zgolj pametni telefon in že lahko npr. rezerviraš tenis igrišče.

Simobil ponuja naslednje mobilne aplikacije Android:
• Si.info
Mobilne aplikacije Android so namenjene vsem uporabnikom njihovih storitev, ki imajo Android pametne telefone, enako kot ta, ki je namenjena spremljanju informacij o naročniškem razmerju uporabnika. Omogoča kontrolo nad svojo porabo, z njo se lahko najde prodajno mesto geo – iskalnika, kot tudi omogoča preveritev cen mobilnih storitev v tujini.
• Si.apps
Mobilne aplikacije omogočajo tudi dostop do različnih spletnih strani ter drugih funkcij, ki jih ponuja svetovno medmrežje. Ta npr. omogoča dostop do najrazličnejših možnosti na Google Playu. Na enem mestu si lahko ogledate najbolj uporabne aplikacije in storitve drugih naročnikov, pri čemer se vsak ponudnik telefonije potrudi, da je seznam ves čas ažuren, tako da boste lahko vsi uporabljali tisto, kar uporablja večina.
• Vem, kaj jem!
Mobilne aplikacije omogočajo tudi, da si ogledate gostinsko ponudbo, kot tudi spremljanje vnosa različnih sestavin hrane. Konkretno ta ponuja možnost, da vedno veste koliko ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob ste zaužili ob posameznemu obroku. Lahko si vodite dnevnik o meritvah krvnega sladkorja, kot tudi dnevnik meritev vaše teže. Vse zbrane podatke lahko na povsem preprost način izvozite v elektronsko obliko ter jih pošljete npr. svojemu zdravniku. Aplikacija je povsem brezplačna, je pa v glavnem namenjena diabetikom, lahko pa jo uporabljajo prav vsi, ki želijo imeti pod kontrolo vnos hrane, krvni sladkor in svojo težo.

Vse mobilne aplikacije pa so povsem varne, saj je dostop do njih možen izključno z osebnim uporabniškim imenom in geslom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *