Browse By

Najlepša oblačila za majhne princeske

Otroci so razigrana in živahna bitja. Enkrat jih zebe, a že v naslednjem trenutku jim je vroče, zato potrebujejo oblačila, v katerih jim je udobno, ki jih je enostavno sleči  ter ki jim dopuščajo svobodno gibanje. Zadostiti vsem tem kriterijem zna biti precej zahtevno, zato smo skupaj z znamko GAP, eno najbolj prepoznavnih blagovnih znamk oblačil za mlade in odrasle in ki je sinonim za sproščen stil oblačenja, naredili seznam nekaj nepogrešljivih in vsestranskih kosov za deklice. V dekliški omari tako ne smejo manjkati otroške pajkice, džins hlače in jakne, trenirke in seveda, krila in oblekice za punčke https://www.gap.si/sl/gapsi/otroska-krila-pajaci-oblekice-za-puncke. Več o tem, kakšne kose izbrati in kaj paziti pri njihovem nakupu, pa v nadaljevanju.

oblačila za malčke1

Kakšna naj bo garderoba malčkov?

Modra na prvi pogled ne izgleda tako, vendar je koža malčkov precej občutljiva na materiale. Sintetični materiali lahko hitro razdražijo kožo in povzročijo vnetja, zaradi umetnega materiala pa koža ne diha, kar lahko privede do potenja. Zato naj bodo kosi, ki so v neposrednem stiku s kožo, iz čim bolj naravnih materialov. Seveda imejte v mislih tudi, da boste oblačila za malčke prali pogosteje, zato naj bodo kakovostna, ki bodo dolgo časa kljubovala pranju, likanju in sušenju. Pomembno je tudi, da so oblačila udobna, starejšim deklicam pa je tudi že všeč, če so trendovska in modna.

Otroške pajkice, najbolj vsestranski kos oblačila za malčke

Sami veste, da so otroške pajkice eden najbolj udobnih kosov, ki jih lahko nadenete nase. In nič drugače ni pri malčkih, ki za igro, plezanje in tekanje potrebujejo udobne hlače, ki jim dajejo največ svobode. Otroške pajkice so izdelane iz kakovostnih in trpežnih materialov, saj morajo biti kos marsikateremu otroškemu gibu. In ne samo pri igri, otroške pajkice so nepogrešljive tudi pri telovadbi in rekreativnih dejavnostih. Primerne so tako za poletje kot zimo, saj so na voljo tako tanke kot podložene otroške pajkice.

otroške hlače2

Čudovite oblekice za punčke

Vsaka mamica nestrpno čaka dan, ko lahko nakupuje čudovite oblekice za punčke. Te niso rezervirane samo za posebne priložnosti, temveč jih lahko deklice nosijo vsak dan. Z malce domišljije in modnega okusa lahko oblekice za punčke kombinirate z različnimi kosi, od džins jaknic in jopic do tega, da v hladnejših dneh pod njimi namesto žab oblečete otroške pajkice. Ko pride do barv in vzorcev, oblekice za punčke ne poznajo omejitev, dovoljene so vse barve, kombinacije in kroji.

oblekice

Trenirke za različne priložnosti

Številni starši najraje prisegajo na trenirke. Še posebej starši tistih malčkov, ki so zelo nerodni, saj so izdelane iz debelejših materialov kot otroške pajkice, kar pomeni, da se težje strgajo in uničijo. Igrate se lahko z različnimi kombinacijami, lahko izberete komplete zgornjega in spodnjega dela ali vsak kos posamezno in jih poljubno kombinirate z drugimi kosi oblačil za deklice. Prednost trenirk pri malčkih je tudi ta, da ni nič narobe, če jih nosijo še za tako svečano priložnost. Pri malčkih pač dajemo udobje pred izgledom.

otrocia

Nepogrešljive kavbojke in džins

Džins je vsestranski material, ki nikoli ne gre iz mode. Za deklice boste največkrat našli kavbojke in jakne, ki jih lahko poljubno kombinirate za vsako priložnost. Jeans hlače v kombinaciji z prikupno srajčko ali pisane oblekice za punčke v kombinaciji z jeans jakno so nepogrešljive kombinacije tako za vsakdanjo opravo kot za nekoliko bolj pomembne dogodke. Tudi trenirke, puloverji in jeans gredo lepo z roko v roki.

džins hlače2

Dekliška krila

Verjetno ni bolj dekliškega kosa kot je krilo. Dandanes so še posebej priljubljena različna tutu krilca, ki jih je mogoče kombinirati na najrazličnejše načine, pa tudi nekoliko bolj klasični kroji niso iz mode. Največkrat deklice nadanejo krila ob posebnih priložnostih, čeprav so nekatera dovolj udobna in primerna tudi za igro ali tekanje po igrišču. Krila so tudi izjemno hvaležna, saj jih je mogoče kombinirati z najrazličnejšimi kosi – od puloverjev, majic in srajc do džins in usnjenih jaken.

oblačila za tamale1

Izberite pravilno kombinacijo barv in vzorcev

Malčki obožujejo barve in vzorce, bolj kot je pisano, bolje je. Kljub temu pa z njimi ne pretiravajte. Preveč različnih vzorcev lahko na koncu oteži modne kombinacije. Najbolj okusno in najlažje je kombinirati kose z vzorci z enobarvnimi kosi. Kose, za katere boste odšteli več denarja, priporočamo, da izberete v nevtralnih barvah, saj jih boste tako veliko lažje kombinirali z različnimi stili, barvami, vzorci in priložnostmi.

Kaj paziti pri nakupu GAP kosov preko spleta?

Nakupovanje preko spleta ima svoje prednosti, kot je velika izbira, prihranek časa in včasih tudi denarja. Ima pa tudi nekaj pomanjkljivosti, največja med njimi je to, da oblačila ne morete videti v živo ali ga preizkusiti, kar je pri malčkih še posebej nerodno. K sreči so oblačila v spletnih trgovinah vedno opremljena s podrobnimi opisi velikosti, tako da pred naročilom malčka dobro premerite in velikost primerjajte z izbranimi kosi. Ne pozabite pogledati tudi sestavo in čas dostave, so pa vsa oblačila uporabna in narejena iz naravnih in kvalitetnih materialov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *