Browse By

Nov telefon Iphone se lahko dobite po znižani ceni!

iphone seČe kupujete nov pametni telefon, pa ne želite preveč zapraviti, imamo za vas pravo izbiro! To je seveda telefon Iphone se, ki ima v sebi novejšo tehnologijo, videz pa je popolnoma enak prejšnjim serijam tega telefona. Ta telefon pa vam ponudnik A1 ponuja po zelo smešni ceni sedmih evrov na mesec, ki jih odplačujete 24 mesecev. Seveda pa poleg samega telefona Iphone se pri njih zraven dobite tudi naročnino in druge ugodnosti. Skupna cena za telefon Iphone se in naročnino pa znaša pri A1 na mesec samo 21,99 €, kar pa je zelo nizka cena glede na to, kako dober telefon boste za to dobili. Poglejmo si, kako pa lahko telefon Iphone se dobite še po znižani ceni!

Kako pri ponudniku A1 dobiti nov telefon po znižani ceni?

Kot že veste, pri tem ponudniku lahko dobite telefon Iphone se z možnostjo nakupa na obroke. Lahko pa le-tega dobite tudi po znižani ceni. Namreč, Iphone se (ali pa katerikoli drug aparat) lahko pri tem ponudniku dobite po znižani ceni, če prinesete svoj starejši telefonski aparat! Naredili boste torej zamenjavo z doplačilom in tako ubili dve muhi na en mah, saj se boste znebili starega telefona, ki vam nič več ne služi, z doplačilom pa boste kupili popolnoma novega in še to po znižani ceni!

V primeru pa, da nimate nobenega starejšega pametnega telefona za zamenjavo, pa vam podjetje še vedno nudi popust! V tem primeru, lahko telefon Iphone se naročite preko njihove spletne trgovine in za to prejmete popust v vrednosti 20 €! Če pa se zraven še vežete na naročnino, pa boste prejeli pošiljko popolnoma brezplačno. Če ste torej zajeli zalet in se podali v nakup novega pametnega telefona, si vsekakor izberite Iphone se pri tem ponudniku, saj boste za smešno ceno dobili super in tehnološko napredno napravo (z ali pa brez naročninske vezave).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *