Browse By

Omega 3 s kakovostnim prehranskim dodatkom

Vsaka celica v človeškem telesu ima določene potrebe, ki jih je treba zadovoljiti. Nujno potrebujejo snov, imenovano omega 3, ki sestavljajo celične membrane. Maščobne kisline imajo pomembno vlogo pri zagotavljanju, da živčni sistem deluje brezhibno. Pomagajo uravnavati raven holesterola, ki ga ne sme biti preveč, sicer ogroža zdravje. Zelo pomembno je tudi to, da omega 3 preprečujejo razna vnetja. Ne le da jih je treba uživati, to počnite brez skrbi, da bi pridobili odvečne kilograme. Večkrat nenasičene omega 3 je treba jemati kot prehransko dopolnilo, saj jih telo ne izdeluje samo. Ste vedeli, da je kar 60 % možganov sestavljenih iz maščobe? Ta podatek je izredno pomenljiv in bi vas moral ozdraviti strahu pred njimi. Priskrbite si hrano za možgančke v obliki kapsul omega 3, ki jih najdete tukaj: https://siol.net/trendi/zdravo-zivljenje/zakaj-so-omega-3-mascobe-kljucne-za-nase-zdravje-526278.

Omega 3 skrbijo za psiho, kožo in lase omega 3 malinca

Redno jemanje pravšnje količine omega 3 ima veliko drugih koristi. Pomagalo vam bo, da boste svet okoli sebe videli ostreje. Zlahka se boste zbrali, zato boste v šoli ali službi veliko učinkovitejši. Hitro boste opazili, da so vaši lasje in koža bolj sijoči in bujni. Od izsušenosti in polne torbice kremic in losjonov se lahko kar poslovite. Študije so pokazale, da odlično vplivajo tudi na duševno zdravje. Tisti, ki vam pogosto niha razpoloženje in postajate konfliktni, pomislite, ali vam ne primanjkuje esencialne snovi. Pogosta žalost in nagnjenost k depresiji je težava, ki jo razume vedno več ljudi. Med njimi so tudi mladi. Te probleme lahko odpravijo ali vsaj omilijo omega 3.

Omega 3 nujne za ženske v pričakovanju

Obstaja pa še ena skupina, ki jih nujno potrebuje. Beseda teče o ženskah, ki v sebi nosijo plod. Za dober razvoj njegovega živčnega sistema in vida morajo zagotoviti pravšnji vnos organske snovi. Želja vsakega bodočega starša je, da bo otrok kar se da zdrav. V nosečnosti je strah, da bi bilo kaj narobe z dojenčkom, nekaj najbolj ohramljajočega. Če lahko tako preprosto zagotovite zdrav razvoj, posezite po prehranskem dopolnilu. Tako hkrati poskrbite zase in za svoj naraščaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *