Browse By

Pametna žarnica zagotovi udobje

Z napravo pametna žarnica, ki jo ponuja podjetje A1, lahko udobno nadzorujete osvetljenost vseh prostorov v svojem domu, to pa lahko počnete ročno s pomočjo daljinskega upravljalnika ali pa vse nastavite tako, da je nadzor osvetlitve samodejni. Pod nadzor osvetlitve doma spadata nastavljanje intenzivnosti svetlobe, ki jo oddaja pametna žarnica, in spreminjanje barvnih odtenkov. Kar je še najbolje, svetlobo lahko nadzorujete od koder koli. Ker lahko barvne odtenke svetlobe, ki jo oddaja pametna žarnica, spreminjate, lahko s tem izboljšate kakovost svojega spanca. Nekateri odtenki dokazano pomagajo uravnavati naravno proizvodno melatonina v telesu. Nastavitve svetlobe nižajo raven melatonina podnevi in ga zvišajo ob času za spanec.

pametna žarnica

Pametna žarnica za kakovostnejši spanec

Pomirjujoča svetloba naprave pametna žarnica ne bo zmotila vašega cirkadialnega ritma, zaradi česar boste spali kakovostno in globoko ter se zjutraj zbudili spočiti, sveži in pripravljeni na nov dan! Zamenjajte vse navadne žarnice, ki potrošijo veliko električne energije in oddajajo ostro svetlobo, ki včasih sploh ni potrebna, za naprave, imenovane pametna žarnica. Odločitve za slovo od navadnih – klasičnih – žarnic ne boste obžalovali, ko bodo na vaš naslov začeli prihajati nižji računi za elektriko in ko boste ugotovili, koliko zabave in udobja ter varnosti nudi pametna žarnica. Odločitev za pametne naprave naj se ne neha pri pametni žarnici, celoten dom lahko spremenite v pametni dom.

Pametna žarnica za pametne odločitve

Pametna naprava z imenom pametna žarnica, ki jo ponuja podjetje A1, ki se lahko pohvali z večletnimi izkušnjami in velikim številom zadovoljnih strank, je ob vezavi na vaš dom dostavljena hitro, zanesljivo in predvsem brezplačno. Plačilo je mogoče z gotovino, ker pa danes marsikdo gotovine skorajda nima v denarnici, pač pa je ta polna kartic, bo novica, da je mogoče tudi plačilo s kartico, zagotovo razveselila. Seveda ni treba, da je dostava na domači naslov, če stanujete blizu poslovalnice ali je blizu poslovalnice vaše delovno mesto, se lahko spotoma tam ustavite sami in osebno prevzamete pametno napravo. Nakup pa lahko vsak opravi kar na spletu, na svojem računalniku ali tablici ali pametnem telefonu, pri čemer se ničesar ne rabi bati, saj je nakup varen in zanesljiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *