Browse By

Pegasti badelj odličen za zajtrk

Se zavedate, kako zelo zdravo je zjutraj pojesti zajtrk in se s polnim želodcem in zavedanjem, da ste zase naredili veliko dobrega, odpraviti novim dnevnim izzivom nasproti? Pa vendar ima danes še vedno veliko ljudi z idejo, kaj si pripraviti za zajtrk, da je narejen hitro, da je zdrav in da ga tudi hitro lahko pojemo. Če si pogledate malo spletno stran Malinca.si, lahko hitro najdete številne recepte in predloge, hkrati pa lahko na tej spletni strani tudi kupite vse sestavine, ki jih za pripravo zajtrka potrebujete, sveže sadje pa si le priskrbite pri lokalnem trgovcu. Za dnevni meni pa priporočamo, da se notri znajde pegasti badelj https://www.malinca.si/pegasti-badelj-semena-150g.html, veliko boste naredili tudi z ovsenimi kosmiči, če si želite sladek zajtrk pa je lahko tudi zdrav.

Kako uporabiti pegasti badelj? pegasti

Glede na to, da je pegasti badelj v semenih najbolj kakovosten, se marsikdo vpraša, kako ga uporabiti, če pa so semena tako trda. Če si kupite pegasti badelj v semenih, se zavedajte, da ga bo treba na en način zmleti, saj se boste sicer kar precej namatrali, da ga boste lahko zaužili, ker so semena resnično trda. Priporočljivo je, da se pegasti badelj v semenih zmelje vsakič posebej, kar pa vzame nekaj časa. Lahko si seveda zmleta semena pripravite tudi že zvečer in jih namočite v jogurt, kateremu dodate še lanena semena za omega 3, chia semena za boljšo prebavo, zjutraj pa dodate še sveže sadje, ki pa ga lahko dodate tudi že zvečer. Seveda pa lahko uporabite tudi pegasti badelj v tinkturi in ga 1 ml enostavno dodate zraven v jogurt ali drug napitek.

Pegasti badelj vedno v jogurt ali kefir

Previdni bodite le na to, da pegasti badelj uporabite zraven jogurta, kefir ali pa naravna olja ali zraven masla, saj pegasti badelj ni prav dobro topen v vodi in se ne bo dobro absorbiral v vaše telo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *