Browse By

Pločevinasta kritina za huda območja

Ob odločanju, kakšno streho izbrati za svoj dom, je treba upoštevati območje, na katerem območju stoji stanovanjska hiša. Določena območja so namreč v primerjavi z drugimi območji v večji nevarnosti, da pride do naravnih nesreč, kot so burja, hudo neurje, že nekaj let določene kraje redno prizadene huda toča. Takšne naravne nesreče lahko tudi na domovih, še posebej na strehi, povzročijo ogromno škode. Rešitev predstavlja pločevinasta kritina, ki je na voljo pri podjetju Gerard. Več o strešniku iz pločevine si lahko preberete na spletni strani podjetja: //www.gerardroofs.si/sl/menjava-kritine/plocevinasta-kritina. Našli boste pravi zaklad informacij, nad katerimi boste osupnjeni. Kdo bi si mislil, da je lahka pločevinasta kritina tako izjemno odporna in trpežna?

Pločevinasta kritina je vredna hvale

pločevinasta kritina gerardPodjetje Gerard ponudi celo vrsto dokazov, da je pločevinasta kritina vredna hvale. Streha, ki je sestavljena iz strešnikov iz pločevine, naj bi prenesla najhujšo točo, pri kateri na streho klestijo ledena zrna v velikosti kepe. Streha je velik in pomemben del hiše, saj jo pokriva in preprečuje padavinam, da pridejo v prostore in jih uničijo. Če hiša ni zaščitena s kakovostno in trpežno kritino, bo hitro uničena, še posebej če stoji na območju, kjer so toče pogost pojav. Stene doma se ne bodo šibile pod streho, ki jo pokriva pločevina, saj je pločevinasta kritina sedemkrat lažja od strešnikov iz drugih materialov.

Pločevinasta kritina kljubuje vetru

Streha, sestavljena iz strešnikov iz pločevine, bo uspešno kljubovala vetru do hitrosti 200 km/h, če bo pritrjena na pravi način in če bodo strešniki nameščeni pravilno. Podjetje z dovolj izkušnjami in znanja se ne bo zaneslo le na dejstvo, da je pločevinasta kritina odlična izbira, posebej za domove, na katere preži toča. Ob odličnem sestavnem delu je potreben tudi dober način nameščanja in pritrjevanja. Dolga leta izkušenj bodo učljivo in zagnano podjetje obogatila z dragocenim znanjem. Tudi s takšnim, kakšna streha je zaželena ob požaru. Nevarnost požara pa je v nasprotju s hujšimi točami prisotna prav povsod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *