Browse By

Parketarstvo je neodvisno od časa

parketarstvoObrti parketarstvo pravijo brezčasna obrt, zgodovina te obrti pa je dolga in bogata. Leseni pod je trpežen, visokokakovosten in razkošen, hkrati pa prijeten na pogled in ogreje prostor. Osnova te obrti so ploščice iz trdega lesa. Trdi les je les, ki je bolj odporen proti obrabi in se uporablja za tla in stopnice. Za talne obloge se večinoma izbere les listavcev. Izdelek, ki ga naredi parketarstvo so tla, ki so trajna, čudovita in brezčasna. Tla, obložena z lesom, so tla z značajem, kar se pokaže s staranjem tal. Za ljubitelje narave so lesena tla edina mogoča tla, saj v dom prinesejo naravo.

Parketarstvo gre s časom naprej

Vsak si želi prijeten in udoben dom, pri ustvarjanju katerega bodo pomagala tla iz lesa. Vzorec in barva lesa bosta prostorom dala potreben šarm in jih obogatila. Kdor se boji, da se bo na parketu poznal vsak madež, naj ne skrbi. Tudi parketarstvo je napredovalo, saj so zdaj na voljo premazi, ki so odporni proti madežem. Oseba lahko izbere tudi to, ali želi sijoč parket ali naj bo paket matiran. Kot je mogoča velika izbira lesa, tako je mogoče izbrati tudi številne vzorce, izbrani vzorec je lahko popolnoma edinstven in vam pisan na kožo. S časom se na lesu naredi patina, ki je očarljiva in deluje kot zaščita.

Parketarstvo najlepše okrasi vaša tla

Ni pomembno, ali je vaš dom opremljen v klasičnem ali sodobnem slogu, za vsak slog se najde primerna vrsta lesa, barva in vzorec, saj je ponudba v današnjih časih resnično velika. Morda je parketarstvo nekaj, kar se vam zdi predrago, pa vendar gre za dobro naložno. Leseni pod je obstojen in vam bo dolgo zvesto služil, v domu pa se boste počutili prijetno. Leseni pod ne bo zahteven, vzdrževanje je namreč sila preprosto in ne vzame veliko časa. Pri tem je najboljše, da leseni pod ne zahteva preprog, ki predstavljajo dodaten opravek. Preproge namreč vzamejo več časa za vzdrževanje in lesena tla so že sama po sebi najlepši okras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *