Browse By

Aloe vera je dragocen dar narave

Vedno znova se poraja vprašanje, zakaj je človek, ko enkrat zboli, pripravljen storiti vse, da bi se zdravje povrnil, če za njegovo ohranjanje ni skrbel, ko je še bil zdrav. Šele ko je to izgubljeno, se večina ljudi zave njegovega izjemnega pomena. Z izgubo tega se izgubi vitalnost in energija, pridejo bolečine in razne neprijetnosti, ki bolniku otežijo življenje ali mu celo onemogočijo, da bi skrbel zase. Zagotovo ima vsak človek prijatelja, znanca, družinskega člana, ki je zbolel – in to ga lahko spodbudi, da začne bolje skrbeti zase. V trgovini Hiša zdravja se zavedajo velikega pomena zdravega stanja in ljudem ponujajo izdelke s sestavinami, blagodejnimi za človeško telo, kot je aloe vera.

Aloe vera prijazna do človeka in živali aloe vera

Že od nekdaj je znano, kako učinkovita in vsestransko uporabna je aloe vera. Uporablja se lahko na več načinov, v trgovini Hiša zdravja pa jo najdete v obliki čudovitega gela za nego kože. Gel iz ponudbe je pridobljen iz listov rastline aloe vera s hladnim stiskanjem. Hladno stiskanje je najboljši mogoči način za pridobivanje gela, saj tako gel ohrani vse sestavine, zaradi katerih je tako cenjen. Gre za stoodstotni aloe vera gel, še bolje pa je, da izdelek ni bil testiran na živalih, zato je primeren tudi za vegane in ljudi, ki se bojuejo proti krutosti do živali. Z nakupom takšnega izdelka človek naredi nekaj zase in nekaj za živali.

Aloe vera prežene bakterije in opekline

Gel aloe vera pozitivno vpliva na kožo, in to po celotnem telesu, tudi obrazu. Zelo priporočljiv je za nego suhe kože, ki jo odlično navlaži. Dermatologi vam lahko povedo, da aloe vera kožo tudi pomiri. Gel lahko imate vedno s sabo, saj nikoli ne veste, kje in kdaj se lahko poškodujete. Najverjetneje ni novica, da je aloe vera dobra prva pomoč pri praskah, opeklinah, alergičnih reakcijah na koži in pikih. Ženske lahko gel po britju nanesejo na noge in tako pomirijo razdraženo kožo, še bolje pa je, da gel zavira rast bakterij, ki bi lahko našle pot v telo prek mikrorezov, ki jih naredi rezilo britvice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *