Browse By

Postelje z vzmetnico so še vedno v uporabi

Kar precej let nazaj, ko so se pojavile prve postelje z vzmetnico, so le – te doživele veliko navdušenja, saj ljudem ni bilo treba posebej kupovati vzmetnice in posteljnega dna ter okvirja, temveč so postelje z vzmetnico imele vse v enem. In ravno zaradi tega vse v enem so bile tako zelo priljubljene, da so se ljudje masovno odločali za menjavo svojih postelj. Hkrati so bile take postelje tudi lepše, saj so zgledale kot neke vrste sedežne garniture, pa tudi blago je bilo takšno.

Vendar pa je navdušenje kaj hitro popustilo, saj so imele številne te postelje zelo slabe vzmetnice, ki so se poškodovale zelo hitro, kar pomeni tudi, da je bilo spanje na taki postelji zelo neudobno, ljudje so imeli tudi bolečine v vratu in hrbtu, hkrati pa je bil tudi moten spanec, saj če je bila to zakonska postelja, sta zakonca čutila vse premike. Ravno zato so takšne postelje začele zelo na hitro izgubljati zanimanje, so se pa še vedno obdržale in še vedno imajo takšne postelje tudi kupce.

Danes imajo praviloma tovrstne postelje veliko boljše vzmetnice, tako da ni bojazni, da bi bil spanec tako zelo hitro moten, vendar pa se zavedajte, da je vsekakor vaša dolžnost, da preverite, kakšen jogi je v postelji. Še vedno se namreč pojavljajo primerki z zelo slabim jogijem, najbolje pa je, da se izogibate takšnim z vgrajenimi klasičnimi vzmetmi, saj so to najslabša možnost in vsekakor je veliko bolje odšteti nekaj evrov več, da si zagotovite veliko boljši spanec.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *