Browse By

Terapija z naravno Babor kozmetiko

Si želite svoji koži zagotoviti le naravno kozmetiko, pa ne veste, po kateri bi posegli, ker je je na trgu toliko, na skoraj vseh piše, da je narejena iz naravnih sestavin, pa čeprav je iz seznama sestavin skoraj da popolnoma jasno, da ne gre za naravno kozmetiko? Žal je stanje res takšno in če želite uporabljati enkrat povsem naravno kozmetiko, potem je terapija z Babor kozmetiko prava izbira. Babor kozmetika je v svetu znana namreč ravno po tem, da je naravna in ker njihovim proizvajalcem zaupajo že v 60 državah po svetu že več kot 50 let, je jasno, da je Babor kozmetika zaupanja vredna.

Terapija z Babor kozmetiko tudi ne poteka na povsem klasičen način, to je tako, da se samo nanese na kožo zjutraj in zvečer ena krema, ampak je treba najprej analizirati, kakšno kožo imate v resnici in šele na tej podlagi se izbere točno določena linija. Ko se izbere ustrezna Babor kozmetika, pa se najprej naredi čiščenje, piling, se izvede masaža in nato še nanese masko. Seveda, če je potreben detox, potem vse skupaj poteka še malo bolj različno in predvsem dalj časa.

Seveda pa se Babor kozmetika še kar naprej izboljšuje v znanstveno – raziskovalnih laboratorijih, tako da je za pričakovati, da se kakovost še dviga in da bo Babor kozmetika v kratkem pokrivala še več različnih tipov kože. Vsekakor pa je jasno Babor kozmetika tudi dermatološko testirana, njihova testiranja pa ne potekajo na živalih, hkrati pa skrbijo tudi, da ne uporabljajo rastlin, ki so že sedaj ogrožene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *