Browse By

Potovanja na dlani, zbrana na eni strani

Na spletnih straneh so resnično pestre ponudbe različnih potovanj, med katerimi boste zagotovo našli popolno potovanje zase in za morebitnega partnerja, pa naj ste še tako zahtevna stranka! Na spletni strani najdete zbrana priljubljena potovanja 1nadan, priljubljenega in poznanega spletnega portala, ki so kot prikrojena za vas. Ponujeni so vam krajši oddihi, dogodivščin polni izleti ali daljša vznemirljiva potovanja, ki vas bodo resnično napolnila z novo energijo. Ste dobili daljši dopust, imate na voljo več časa? Potem izberite potovanja 1nadan ponudnika v Istanbul z letalom, letalsko potovanje na Sicilijo ali 11-dnevno potovanje na z eksotiko prežeto Tajsko. Tisti z manj časa, ki boste primorani izbrati krajša potovanja, boste morda raje izbrali klasični oddih na Hrvaškem ali boste kar ostali znotraj meja naše prelepe zelene dežele.

Potovanja se prodajajo kot vroče žemljice

Vroče in ugodne cene poskrbijo za to, da se potovanja prodajajo kot vroče žemljice, zato nikakor ne oklevajte in kupite potovanje v svoj najljubši kraj. Vsak dan prihajajo nove ponudbe za potovanja, zato redno spremljajte ponudbe na spletu in ne zamudite nobenih vročih ponudb. Krajša potovanja obsegajo dve nočitvi ali tri, potujete pa lahko na Istro, kjer so zagotovljene nastanitve v vili, hotelu, mobilni hiški ali apartmaju, mogoče je najti nekaj za vsak okus! Obstajajo tudi ponudbe za glamping, ki predstavlja kampiranje na višji ravni, za vse, ki si želite čim udobnejše bivanje v naravi.

potovanja 1nadan

Glamping, ki je razkošno poceni

Zdaj se potuje v stilu: Ena od novejših vznemirljivih možnosti za potovanja je glamping; slednji izraz je nastal iz besedne zveze, ki prihaja iz angleškega jezika, to je glamurozni kamping. Šotor je popolnoma opremljen s kuhinjo, kopalnico in sobami, v kampu pa so bazeni in igrišča. Za krajša potovanja pa lahko ostanete tudi v Sloveniji iz obiščete katerega od slovenskih biserov. Ta potovanja omogočajo sproščanje in razkošno razvajanje v velnesih, z izjemno ponudbo vročih in hladnih bazenov, savn, fitnesov, pregrešno razvajajočih masaž in še več.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *