Browse By

Razvajanje v dvoje z eksotično masažo

Zakaj ne bi združili odpravljanja bolečin, sproščanja in preživljanja časa s partnerjem ter se odločili za razvajanje v dvoje z masažo? Na spletnem portalu Mojedarilo boste našli pestro izbiro bonov za priljubljene masaže za razkošno razvajanje: tajska masaža za pogumnejše, sprostitvene masaže, indijske masaže, japonske masaže, filipinske, havajske, terapevtske, energetske masaže, masaže stopal, nosečniške masaže, paket za zaljubljence, medena harmonija za dve osebi … Mogoče so masaže v paru, lahko pa greste na masažo sami, če ne izberete enake, in si po masaži sproščeni in polni energije s partnerjem privoščite razvajanje v dvoje s svežim sadjem ali smutijem in namakanje v kopeli.

Mojedarilo

Razvajanje v dvoje na dosegu roke

Spletna stran ponuja darilne bone za razvajanje v dvoje po vseh slovenskih regijah, in sicer dolenjski, gorenjski, koroški, pomurski, podravski, goriški itd., tako da se na oddih ne bo treba peljati (pre)daleč, našli pa boste tudi ponudbe za oddih na Hrvaškem, v Italiji ali na Madžarskem. »Na dosegu roke« ne pomeni le bližine, temveč tudi ugodne cene in dolgo veljavnost bona za razvajanje v dvoje. Bon lahko plačate vnaprej ali po povzetju, velja pa 12 mesecev. Stroški dostave so za Slovenijo izjemno nizki, in to samo 99 centov. Bon iz kakovostnega papirja prejmete v lepi ovojnici s pentljo, videz pa lahko prilagodite svojim željam, tako da izberete barvo. Tisti, ki boste bon za razvajanje v dvoje nekomu podarili, ne boste potrebovali darilne embalaže.

Mojedarilo izpolni vaše želje

Če nimate časa za nakup, vam portal omogoča nakup elektronskega bona, ki je dostavljen na e-poštni naslov v 1 uri, dostava pa je mogoča tudi v soboto in nedeljo. Nakup je varen, zato se vam ni treba bati, da bodo vaši podatki posredovani tretji osebi. Z bonom kupite doživetje, ki se spremeni v dragocen spomin in okrepi vezi med partnerjema. Ena od prednosti nakupa bona na omenjenem portalu je to, da je bon prenosljiv, zato ga lahko podarite tretji osebi. Na spletni strani je naveden tudi e-poštni naslov, na katerega lahko pošljete prošnjo za ponudbo doživetja, ki ga ni najti na portalu; zaposleni bodo skušali stopiti v stik z obstoječimi ponudniki in vam priskrbeti želeno razvajanje v dvoje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *