Browse By

Predplačniški paket, idealna rešitev za sodobne potrebe

V hitrem tempu sodobnega življenja sta komunikacija in povezanost ključnega pomena. Zato ni presenetljivo, da je pametni telefon postal nepogrešljiv del našega vsakdana, preko katerega ne samo kličemo in komuniciramo, temveč ga uporabljamo tudi za pošiljanje e-mailov, spremljanje in objavljanje na družbenih omrežjih, poslušanje glasbe in podcastov, gledanje videev in filmov, nekateri pa celo za video klice in delo na daljavo. Kakovost in dostopnost vsega tega sta odvisna od interneta in prenosa podatkov, s čimer pa je pogosto povezana tudi visoka cena in vezava na izbranega operaterja za določeno obdobje. Rešitev, ki vam brez vezave nudi vse možnosti uporabe pametnih naprav po ugodni ceni, so BOB poceni mobiteli in kartica SIM nakup.

sim kartica

Tudi poceni mobiteli nudijo vse, kar imajo najboljši

Marsikdo zaradi nizke cene telefona najprej podvomi v kakovost izdelka. Vendar pa poceni mobiteli ne pomenijo slabe kakovosti ali zmogljivosti. Ravno nasprotno, včasih so ravno poceni mobiteli tisti, ki se lahko pohvalijo z veliko daljšo zmogljivostjo baterije in življenjsko dobo naprave. V ponudbi https://www.bob.si/ponudba-bob/bob-telefoni-in-naprave, kjer se z nakupom naprave ne rabite vezati na naročniško razmerje, najdete vse – od telefonov z osnovnimi funkcijami do telefonov, ki imajo vse, kar ponuja pametna tehnologija. To je primerno predvsem za tiste, ki želijo ostati povezani, ne da bi pri tem žrtvovali svoj življenjski standard. Nakup poceni mobitela in paketa namreč pomeni ugoden in varen nakup telefona brez vezave.

poceni mobiteli bov

Kartica SIM nakup je pogoj za uporabo

Za uporabo telefonskih storitve brez naročniškega razmerja je potrebna kartica SIM. Na njej so zapisane telefonska številka ter varnostni kodi PIN in PUK, nanjo pa lahko shranite tudi telefonski imenik, SMS sporočila ali fotografije. Obstajata dve vrsti – klasična in mikro kartica SIM. V primeru predplačniškega paketa se kartica SIM pridobi ob nakupu paketa, treba pa jo je treba aktivirati, izbrati želeni paket in ga mesečno polniti. Polnjenje lahko poteka preko vrednotnice ali bančnega nakazila. Ob nakupu ima kartica SIM lastno začasno številko, ki jo s posebnim spletnim zahtevkom prenesete svojo že obstoječo številko. Vse to je mogoče upravljati kar preko spleta ali aplikacije, brez obiska poslovalnice, kar je še en plus pri odločanju za predplačniški paket.

sim kartica1

Za koga je primeren paket brez vezave?

Predplačniški paket je primeren predvsem za tiste, ki se ne želijo vezati na izbranega operaterja za določeno časovno obdobje, obenem pa želijo fleksibilnost pri porabi enot. Na primer, če potrebujete veliko podatkov, lahko enostavno z nekaj kliki izberete večji paket ali obratno. Če telefona ne rabite, preprosto prekličete in ponovno sklenete, ko ga potrebujete. V kolikor se odločate za predplačniški paket, je pomembno vedeti, da nimate manj ugodnosti pri nakupu naprav in pogosto okrnjeno izbiro, kot bi jo imeli pri vezavi na naročniško razmerje. Zato je morda ta paket primeren za takšne, ki jim ni pomembno, da uporabljajo najnovejši telefon najboljše znamke na trgu in ki so jim dovolj uporabni in poceni mobiteli.

poceni mobilne naprave (1)

Kakšna je razlika med naročniškim in predplačniškim paketom?

Že ime pove, se predplačniške pakete plačuje v naprej, medtem ko se naročniške pakete plačuje za nazaj. Če ste imetnik predplačniškega paketa, morate sredstva zagotoviti, preden opravite storitev – npr. klic, SMS, brskanje po internetu oz. zakupite paket storitev. To lahko storite z nakupom vrednostne kartice na prodajnih mestih ali preko polnjenja. Če imate sklenjen naročniški paket, pa plačate račun za koncu obdobja. Prednost slednjega je večja predvidljivost, saj plačate izbran paket, znotraj katerega porabljate enote in šele če prekoračite porabo teh, se poraba obračuna dodatno.

Pri naročniških paketih se morate osebno zglasiti v poslovalnici, izbrati paket in izpolniti potrebno dokumentacijo, medtem ko lahko predplačniški paket sklenete kar preko spleta ali aplikacije v telefonu. Pri slednjem potrebujete le kartico SIM, na katero napolnite dobroimetje ter že lahko uporabljate njihove storitve. Enako hitro kot paket sklenete lahko tudi prekinete ali spremenite, brez skritih stroškov ali penalov.

poceni mobiteli bob

Prednosti predplačniškega paketa

Ključna prednost sklenitve predplačniškega paketa je prihranek denarja. Ta vam omogoča, da za kakovostno komunikacijo in prenos podatkov ne rabite odšteti velikih vsot.  Druga prednost je izjemna prilagodljivost. Z možnostjo izbire paketa, ki ustreza vašim potrebam, lahko vedno prilagajate paket in zakup enot. In še zadnja ter ena izmed bistvenih prednosti, predplačniško razmerje vas dolgoročno ne veže na enega operaterja, paket lahko spreminjate ali izklopite, kadar želite.

 

Govori najceneje z BOB

Ugoden operater je namenjen fizičnim osebam. Njihovi poceni mobiteli in kartica SIM omogočata, da  ugodneje telefonirate, pošiljate SMS in MMS sporočila ter brskate po spletu, vse to brez vezave in skritih pasti. Njihova prednost je tudi ta, da se ne rabite takoj odločiti za predplačniški ali naročniški paket, saj lahko enostavno preklapljate med njima, kakor vam ustreza. Njihovi poceni mobiteli so na voljo v spletni trgovini ali na izbranih prodajnih mestih, kartica SIM pa je že brezplačno vključena v ceno paketa. Ob nakupu prejmete tudi začetni bonus v obliki prednaloženega dobroimetja, ki ga lahko uporabite v obdobju do enega leta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *