Browse By

Preko Betonyourself platforme ob zabavi lahko tudi zaslužite

Zakaj ne bi ob igranju video iger počeli dve stvari hkrati, če pa je le-to mogoče? Namreč, ali ste vedeli, da Betonyourself omogoča vsem igralcem nogometne video igre in pa streljačine, da svoje veščine dokažejo tudi za denar? No, prav ste prebrali, namreč Betonyourself platforma nudi vsem ljubiteljem konzolnih iger tudi zelo hitre, lahko pa tudi zelo dobre zaslužke.

betonyourself

Najboljša novica pa je, da so možnosti, da na Betonyourself izgubite le tolikšne vsote kot ste jih pripravljeni izgubiti in to v kolikor niste zbrani ali pa vešči v določeni igri. Namreč, Betonyourself platforma deluje tako, da vsak igralec odigra eno igro z nasprotnikom, ki si ga lahko tudi sam izbere. Torej ti nasprotniki so lahko vaši prijatelji, znanci ali pa čisto tretje osebe na drugem koncu sveta.

Na Betonyourself si lahko izberete sami svojega nasprotnika!

Ker Betonyourself deluje tako, da si vsak lahko izbere sam svojega nasprotnika, je tudi veliko večja možnost, da bomo izzvali takega, ki je po veščinah nekje enako dober kot mi sami. Prav tako pa se lahko z igralci preko zasebnih sporočil pogovarjamo pred in tudi med samo igro. Pomembno pa je vedeti, da se morata oba igralca, še preden se igra začne, strinjati z vsoto denarja, ki jo bosta stavila.

Namreč, vsak igralec stavi samo nase in na svoje zmožnosti. Prav tako pa moramo povedati, da se vse igre vedno igrajo le ena na ena in ne v timu. Tako je namreč lažje zagotoviti, da bosta igralca prišla do sporazuma in do take stave, s katero bosta oba zadovoljna. Treba je le vedeti, da na Betonyourself ne moremo staviti manj kot 50 centov.

Lahko pa jasno stavimo toliko, kolikor želimo, namreč zgornjih omejitev ni. Kdor se torej želi po svojih napornih službenih dnevih malo spočiti, lahko z zabavnim igranjem iger zdaj tudi malo (ali pa veliko) zasluži, saj se na platformi Betonyourself vedno najdejo igralci, ki se želijo dokazati, da so najboljši.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *