Browse By

Prodaja računalnikov v času epidemije

Nova realnost, ki jo je prinesla epidemija med drugim pomeni tudi, da veliko ljudi sedaj dela od doma. S tem pa se je povečala tudi prodaja računalnikov. Če morda tudi vi iščete nove naprave zase ali za svoje zaposlene, ki sedaj delajo od doma, vam predlagamo spletno trgovino Recosi, kjer boste našli elektronske naprave vseh vrst.

Povedali so nam, da se je predvsem močno povečala prodaja računalnikov s posebej zmogljivimi komponentami, ki jih popularno imenujejo tudi delovne postaje. Gre za namizne ali prenosne računalnike, ki zaradi svoje super zmogljivosti podpirajo delo z bolj napredno programsko opremo, ki jo denimo potrebujejo grafični oblikovalci, geodeti ter številni drugi strokovnjaki na svojih področjih, ki so kar na enkrat prisiljeni delati od doma.

Katera prodaja računalnikov se je še povečala v trgovini Recosi?

Kot rečeno je v času epidemije na svoj račun predvsem prišla prodaja računalnikov z zmogljivejšo opremo, ki lahko podpira bolj napredne programe. Hkrati pa ne gre zanemariti povišanega zanimanja za prenosnike, ki so v tem obdobju prav tako nepogrešljivi in prav tako zelo praktični, ker jih lahko iz pisarne odnesemo domov in obratno. Poleg tega so nam prodajalci povedali, da je poskočilo zanimanje za velike zaslone, ki jih je možno priklopit na prenosnike. Tako je delo veliko bolj udobno, saj se vam ni potrebno sklanjati in gledati v majhne ekrane.

prodaja račualnikov recositech

Katero opremo še potrebujete za delo od doma?

Vzporedno s tem, ko je zrasla prodaja računalnikov, je veliko povpraševanja tudi po dodatni opremi, ki jo predvsem potrebujejo za izvajanje spletnih video konferenc. V to skupino izdelkov spadajo na primer spletne kamere, mikrofoni in slušalke. Večine teh naprav prej nismo potrebovali, sedaj pa so praktično postale del nujne opreme. Časi se pač spreminjajo in naše potrebe skupaj z njimi. Zato predvidevamo, da bo prodaja računalnikov tudi v naslednjih mesecih pokazala kakšne so naše najnovejše navade in potrebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *