Browse By

Protivirusni program f-secure eden boljših v Sloveniji?

Kdor ima podjetje v Sloveniji ve, kako pomembno je, da so vse računalniške naprave tudi dobro zaščitene. Kar naprej namreč prihaja do vdorov v sisteme v podjetjih, kjer protivirusna zaščita ni zadostna. No, f-secure je programska oprema, ki celovito ščiti vse naprave, ki jih za delo uporabljamo mi ali pa naši delavci. Antivirusni program f-secure Slovenija pozna sicer šele kratek čas, ampak kdor pa je že slišal zanj ve, da ima na voljo dobro zaščito, le uporabiti jo je treba. V nadaljevanju tegale članka si bomo pogledali, kakšne možnosti imamo, če želimo f-secure protivirusni program uvesti v svoje podjetje.

S pomočjo f-secure Slovenija dobro zaščitena pred vdori v podjetja!

Z antivirusnim programom f-secure Slovenija opremlja podjetja, ki delujejo v Sloveniji, s čimer zagotavlja večjo varnost pred hekerskimi vdori v podjetja!

Kaj torej razvijalci programske opreme f-secure ponujajo slovenskim podjetnikom? Na kratko rečeno, zaščito. Na dolgo rečeno pa je takole. Sama programska oprema f-secure je namenjena vsem uporabnikom, na voljo pa sta tudi dve podjetniški različici, ki pa sta namenjeni za vse tiste uporabnike, ki potrebujejo širši nadzor nad svojimi napravami. Tako torej lahko svojemu podjetju priskrbimo različico f-secure business suite in pa business suite premium. V obeh primerih nam je zagotovljena celovita rešitev antivirusnega programa, ki omogoča nadzor in seveda varnost za računalniške naprave v podjetju.

Ravno tako pa sta obe različici namenjeni tako manjšim kot tudi večjim podjetjem. Z f-secure programom, nam je torej zagotovljena varnost podatkov na vseh napravah, tako računalnikih, serverjih, kot tudi na mobilnih napravah. Edino, kar je treba vedeti, je to, da so pri business suite premium še dodatne varovalne funkcije. Primer take funkcije je na primer, nadzor nad neposodobljeno programsko opremo, ki skrbi za to, da smo o njej obveščeni, ali pa da le-to program samodejno posodobi. Ravno tako pa v tej različici program samodejno zaznava povezovanja v spletno banko ter druge strani ter blokira vse tiste povezave za katere meni, da so sumljive. Obe varianti pa nudita tudi filtriranje poštnega in spletnega prometa ter orodje za centraliziran nadzor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *