Browse By

Slovenci, veste kako kupiti Bitcoin kriptovaluto ali ne?

Za mnoge so kriptovalute še vedno neznanka. Kdor pa že ve, kaj to so in bi se rad podal v nakup, pa bomo v temle krajšem članku povedali kje oziroma kako kupiti Bitcoin kriptovaluto tudi pri nas. Čeprav so načini kako kupiti Bitcoin v Sloveniji morda že znani, pa bomo v tem članku zagotovo razkrili tudi kakšno drugo možnost, ki je kdo, ki tole besedilo bere, morda še ne pozna. Samih načinov, kako kupiti Bitcoin, je namreč malo morje, a tudi v Sloveniji se vse več pojavljajo tudi tisti, ki do zdaj morda še niso bili tako poznani ali pa celo niso bili na voljo.

Ali že veste, kako kupiti Bitcoin v Sloveniji na popolnoma preprost in varen način?

Za vse, ki ste že slišali za Bitcoin in seveda kriptovalute, ki so podobne tej, si zagotovo želite izvedeti tudi kje je le-te tudi mogoče kupiti. No, načini, kako kupiti Bitcoin, so postali zelo preprosti. Namreč, tudi v Sloveniji je mogoče preko spleta kupiti tovrstne denarne enote. To lahko naredimo tako, da najdemo ustrezno platformo, preko katere nam je omogočen nakup takih kriptovalut, se nanjo prijavimo, s svojega bančnega računa (s pomočjo kreditne kartice) na ta novo prijavljeni račun naložimo poljubno vsoto denarja in kupimo oziroma na neki način zamenjamo za kriptovaluto po svoji izbiri. Je pa v Sloveniji nakup tovrstnih kriptovalut možen tudi kar z gotovino, in sicer na bencinskih črpalkah.kako kupiti Bitcoin v Sloveniji

To ima seveda svojo prednost, saj tako lahko namreč anonimno kupimo kriptovaluto, kar pa pomeni, da nihče nima vpogleda v to, kolikšen delež te digitalne denarne enote imamo in pa seveda, kdaj in kje smo jo kupili. Ravno tako pa je treba poudariti, da je odgovor na vprašanje, kako kupiti Bitcoin, za Slovenijo postal še bolj preprost, saj je to valuto mogoče kupiti tudi kar na določenih bankomatih. Lahko pa se tudi pohvalimo, da je bila Slovenija prva, ki je to storitev tudi omogočala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *