Browse By

Smučanje je lahko tudi cenejše

smučanjeSmučanje je lep šport, to vam bo povedal vsak ljubitelj smučanja. Da je najcenejše smučanje tisto smučanje, ki si ga rezerviramo v naprej za nekaj dni, vedo že vsi. V večini primerov bomo za teden dni smučanja odšteli nekje polovico zneska v primerjavi z enodnevnimi izleti, pri čemer imamo v večernem času možnost tudi fitnesa, bazena, wellnessa in to vse zastonj. Torej dobimo veliko več. Vendar pa je za tako smučanje treba vseeno v naprej odšteti veliko denarja. Če se boste odločili za kuponsko ponudbo, vas bo na primer za smučanje 1nadan prišel cenejši za približno 50 %, kar pa je ogromno, še posebej se ta razlika pozna zato, ker se rezervacija in plačilo izvedeta v enkratnem znesku.

Smučanje 1nadan ponudnika ni nič slabše

Vsi vemo, kako zoprno je, ko ravno na dan odhoda ali pa kak dan prej zbolimo. Če je to poletje, še nekako gre, za smučanje pa je to taka ovira, da nima smisla, da se na smučanje sploh odpravimo. Zato je v takem primeru super, da vam ponudnik ponudi možnost zavarovanja rizika odpovedi. Tu ne boste čisto nič prikrajšani, če se za smučanje odločite preko 1nadan ponudnika, saj boste tudi tukaj lahko dobili riziko odpovedi, v kolikor si to želite. Pravzaprav boste dobili pri določenih ponudbah tudi opcijo, da v kolikor smučišče ne bo imelo snega, boste dobili v celoti povrnjen denar.

Smučanje z družino drugačno

Vse družine z majhnimi otroki vam bodo znale povedati, da se je pri njih vse spremenilo po tem, ko je začel smučati tudi njihov otrok. Kar na enkrat je treba iskati primerno smučišče, ki hkrati ni prav preveč obiskano in ki ima za otroke tudi kakšne zanimive atrakcije ali pa celo šolo smučanja. Tudi za starše takrat smučanje ni več isto, saj morajo paziti na otroka in večinoma se starša izmenjujeta pri smučanju, kar mora smučišče tudi dopuščati. Vse to so torej razlogi, da je takrat treba iskati družinam prijazno smučišče.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *