Browse By

Stave dokazale, da so moški z Marsa

Eden od dokazov, da med moškimi in ženskami obstajajo razlike, ki niso biološko determinirane, nudijo prav stave na Športne stavnice portalu, kjer je očitno, da se ustanovitelji tega zavedajo, saj je zasnova spletnega portala takšna, da ugaja predvsem moškim. Rek, da so moški z Marsa in ženske z Venere, torej le ni tako iz trte izvit, kot bi si kdo mislil. Moški se odločijo za stave iz drugačnih razlogov kot ženske. Moški bodo stavili veliko pogosteje in so v večji nevarnosti, da postanejo odvisni. Lahko bi rekli, da je tudi loto neka vrsta stave.

Stave v primerjavi z igranjem lota stave na športne stavnice

Loterijo igra veliko moških in žensk, ki zvesto vplačujejo listke, v upanju, da bodo kmalu obogateli in si privoščili vse, kar so si od nekdaj želeli. Ena od največjih privlačnosti, ki jih imajo stave, je tako kot v primeru loterije verjetno možnost lahkega dobitka. Vendar med lotom in športnimi stavami obstaja velika razlika. Pri lotu resnično gre za lažji zaslužek, saj je loto igra, pri kateri se le izbere številke in vplača listek, stave pa od igralca, ki ima resen namen zaslužiti, zahtevajo znanje in analizo preteklih športnih dogodkov različnih športnih ekip. Resen igralec mora vedeti, kaj so kvote in kakšne so dobre kvote.

Stave je treba dobro poznati za dobitek

Poznati mora vrste stave na Športne stavnice, saj je tu mogoče najti več vrst. Staviti je mogoče na redne tekme, na določen del tekme, recimo na prvi ali drugi polčas, staviti je mogoče na vsote in celo karte ter dolžino gola ali koša, staviti je mogoče na to, kateri igralec bo dal gol. Treba se je pozanimati, ali izbrana stavnica ponuja dobrodošlico v obliki kakšnega bonusa. In če stavnica ponuja bonus, kakšni so pogoji za unovčenje tega bonusa. Osnovno vedenje je to, kako se sploh sestavi stavni listek in kako se potrdi stava. Igralec stav naj ima računalniške veščine, če pa teh nima, naj izbere športno stavnico, katere spletna stran je zasnovana na najbolj preprost način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *