Browse By

Stevia naj posladka vaš vsakdan

steviaSladko življenje je lepo. Premalo sladkemu pa je treba dodati sladilo. Najobičajnejše, tj. beli sladkor, je sicer bilo postavljeno na mesto sovražnika številka 1. Zdravniki in nutricionisti ter športni trenerji ga močno odsvetujejo v velikih količinah. Povezujejo ga s številnimi zdravstvenimi težavami, tudi debelostjo. Ta je označena kot bolezen, povezana s slogom življenja. Po zaslugi spletnih trgovin, ki ponujajo zdravo prehrano in začimbe, se danes ni treba odpovedati sladkemu okusu. V ponudbi spletne trgovine Hiša zdravja je stevia. Razveselili se je bodo vsi, ki se ne morejo odpovedati sladkemu čaju ali kavi in slaščicam. V ponudbi je stevia v prahu ali tabletah. Gre za naravno sladilo, izdelano iz istoimenske rastline.

Stevia brez ogljikovih hidratov in kalorij

Najboljše pa je to, da stevia ne vsebuje osovraženih ogljikovih hidratov. Večina ljudi, ki se odloči za dieto, najprej z jedilnika črtajo prav to skupino. Ti seveda ravnajo narobe, saj telo potrebuje tako beljakovine kot ogljikove hidrate in maščobe. Svojim strankam Hiša zdravja želi le najboljše, zato ponuja le najboljše izdelke. Tako vam zagotavlja, da ponujena stevia vsebuje le čisti ekstrakt rastline. Jamči za to, da v njej ne boste našli nobenih primesi. Za vas je najboljša le povsem naravna stevia z glikemičnim indeksom 0. Na spletni strani si lahko že pred nakupom ogledate natančno hranilno vrednost. Videli boste, da stevia ne vsebuje prav nobene škodljive snovi.

Stevia tudi za brezglutensko dieto

Prebrali boste, od kod stevia izvira in kako je videti. Ob odličnem izdelku se boste naučili nekaj novega. Njihovo poslanstvo ni le prodaja kakovostnih živil, temveč želijo naučiti ljudi, kaj je dobro zanje. Nove informacije pa bodo obogatile vaše splošno znanje. Tako boste izvedeli, da je stevia od Indijancev Guaranov zaslužila drugo ime. Z njo lahko sladkate prav vse, od pijače do hrane. Nekateri posamezniki namreč sladkajo tudi omake. V embalaži prejmete 28 g v prahu, kar bo zadostovalo za 622 rab – na kratko, imeli jo boste dolgo. Ta stevia ne vsebuje glutena. Nakup lahko opravite kar na spletu. Dostava je hitra, zato bo paketek pri vas že v dveh dnevih. Največja prednost pa je to, da so vse sestavine preverjene. Več o pozitivnih lastnostih stevie, si lahko preberete tukaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *