Browse By

Strateško Google oglaševanje širi bazo kupcev

Če želite povečati prodajo preko spleta, pridobiti novo in obširno bazo kupcev ter širiti prepoznavnost vaše blagovne znamke, tedaj je marketinška kampanja za Google oglaševanje prava izbira, pri čemer vam bodo strokovnjaki pomagali pri izbiri ključnih besed in objavljanju najbolj ustreznih oglasnih sporočil, ki se bodo prikazovala na iskalniku.

V primeru, da želite naročiti optimizirano in stroškovno učinkovito Google oglaševanje Dominatus agencija poskrbi za celoten postopek in vam zagotavlja popoln nadzor nad Adwords računi, zato da boste tudi vi imeli možnost vpogleda v vse podatke. Prednost je v tem, da strokovnjaki učinke trženja na iskalniku tudi merijo z analitiko in na podlagi podatkov spreminjajo strategije.

Kaj vse zajema Google oglaševanje?

Z dobro zasnovano marketing kampanjo je Google oglaševanje učinkovito orodje, če želite občutno povečati obisk na vaši spletni strani oziroma v spletni trgovini. S tem pristopom boste povečali konverzijo, saj boste pritegnili obiskovalce, ki na iskalniku že iščejo določene produkte ali storitve, ki jih tudi vi nudite. Tako se boste predstavili širšemu trgu.

google ads oglaševanje

Celovito in strateško Google oglaševanje zajema različne procese, kot je na primer zakup ciljnih ključnih besed, ki so povezane z vašimi izdelki, zakup oglasnih pasic v mobilnih aplikacijah in video oglasov na Youtubu ter oglasna sporočila v pošti Gmail. Gre za oglasna sporočila na različnih lokacijah, ki so pod upravljanjem iskalnika.

Kolikšna je cena za Google oglaševanje?

Stroški za Google oglaševanje so odvisni od obsežnosti kampanje in izbora ključnih besed, pri čemer je pomembno tudi to, ali vaša konkurenca že uporablja te ključne besede v oglasnih sporočilih. Med drugim je cena odvisna od sistema, pri čemer iskalnik določi oceno kakovosti za določeno ključno besedo.

google ads

Višja kot je ocena kakovosti oziroma Quality Score, nižja bo cena za klik. Pri doseganju visokih ocen pa imajo veliko vlogo strokovnjaki za Google oglaševanje Dominatus agencije, saj vam lahko z različnimi strategijami pomagajo doseči nižjo ceno za klik, pri čemer poskrbijo za optimizirano CTR matriko, ustreznost oglasnih sporočil in odlično uporabniško izkušnjo na vaši spletni strani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *