Browse By

Vodilni računovodski servis v Ljubljani

Podjetje Moje računovodstvo je vodilni računovodski servis v Ljubljani, ki ga odlikujejo kvalitetne, hitre in cenovno ugodne storitve kot tudi visoko usposobljen in izobražen kader.

računovodski servisZ računovodstvom se ukvarjajo skoraj trideset let, poleg dolgoletnih izkušenj na področju računovodstva, finančnega poslovanja in davčne zakonodaje pa jih odlikuje tudi zanesljiv, strokoven in poglobljen odnos s svojimi naročniki. Računovodski servis v Ljubljani je zavezan kodeksu poklicne etike računovodje ter kodeksu računovodskih načel, svojo kakovost računovodskih storitev pa podpirajo z rednim strokovnim izobraževanjem in izpopolnjevanjem.

Izobražen in strokoven kader

V podjetju se zavedajo pomembnosti izobraževanja in izpopolnjevanja. Ta sta del rednega delovnega procesa, ki mu namenjajo več kot pet odstotkov časa. Zaposleni se redno izobražujejo se pri Inštitutu za računovodstvo ter na Davčno izobraževalnem inštitutu (DIZI), so člani Zbornice računovodskih servisov pri Gospodarski zbornici Slovenije in naročniki mnogih strokovnih računovodskih, finančnih in davčnih revij. Prav zaradi tega računovodski servis v Ljubljani Moje računovodsko odlikuje zanesljiv kader, nenehno na tekočem s spremembami v finančni in davni zakonodaji. Ker suvereno verjamejo v kvaliteto svojih storitev, strankam zagotavljajo stoodstotno garancijo ter vam v primeru nezadovoljstva s storitvami vrnejo denar.

Računovodski servis v Ljubljani: računovodske storitve za vsakogar

računovodski servisV podjetju opravljajo računovodske storitve za vse vrste poslovnih subjektov, od samostojnih podjetnikov do družb z omejeno odgovornostjo, zavodov in društev. Skrbijo za knjiženje (vodenje glavne knjige in beleženje vseh poslovnih dogodkov itd.), vam svetujejo pri davčni zakonodaji, pomagajo pri obračunih plač za zaposlene in namesto vas obračunajo nadomestila, davke in prispevke kot tudi zavarovanje zaposlenih, na računovodski servis v Ljubljani pa se lahko obrnete tudi v primeru izvršb, pri izdelavi poslovnih poročil kot tudi za pomoč pri nadzoru nad pravilnostjo z vaše strani izdelanih dokumentov (izdani računi, potni stroški itd.). Brezplačno vas naučijo uporabe računovodskih programov ter optimizirajo vaše poslovanje. Samostojnim podjetnikom s potrebo po enostavnem knjigovodstvu je le-to na voljo za manj kot 40€ mesečno, cena pa vključuje tudi mesečna poročila o poslovnih rezultatih ter preverjanje strank na željo naročnika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *