Browse By

Vsestranska BB krema za vse tipe kož

Leta 1967 je kozmetologinja dr. Christine Schrammek razvila prvo Blemish Balm kremo, ki je najprej imela dermatološko funkcijo, saj je bila namenjena predvsem prekrivanju brazgotin po lepotnih posegih. Z nadaljnjim razvojem in nadgradnjo je tako imenovana BB krema postala zelo priljubljen kozmetični izdelek, ki ga lahko uporabljate za prekrivanje brazgotin, rdečice ali drugih nepravilnosti. Če želite svoji koži povrniti naravni videz in jo obenem zaščititi pred zunanjimi vremenskimi vplivi, ali morda prekriti temne lise, preprečiti nastanek gub in na splošno izboljšati videz svoje kože, potem obiščite spletno stran https://missha.si/oddelek/bb-kreme/, kjer se bo zagotovo našla prava BB krema za vašo kožo.

Ličilo in krema v enem

BB krema je je primerna za vse tipe kože in jo lahko uporabljate kot podlago za ličenje ali pa jo kar nanesete namesto pudra, saj ga že vsebuje. Poleg tega lahko vašo kožo tudi ščiti pred UV žarki, saj so na voljo BB kreme z različnimi UV faktorji.

bb kremeGlede na njihovo osnovno funkcijo si lahko izberete kremo, ki bo služila kot ličilo in zaščitna krema v enem, lahko pa se odločite za takšno, ki se uporablja kot podlaga, ki zagotavlja, da bo vaša BB krema obstojnejša. Vsebuje roza biserni prah, ki bo polepšal vašo kožo in jo razstrupil, olje moringa pa jo bo navlažilo.

Pomlajuje in obnavlja kožo

Večnamenska BB krema je obstojna tudi do dvanajst ur. Z njo boste prekrili nepravilnosti, krema pa bo vašo kožo obnovila. Vsebuje namreč antioksidante, ki učinkovito preprečujejo nastanek novih gubic, vsebuje pa tudi učinkovine, ki skrbijo za dovajanje ustrezne količine vlage v vašo kožo, in jo nežno neguje. Takšna BB krema je popolna za vse tiste, ki imate občutljivo in problematično kožo. Najprej nanesite podlago za BB kremo, nato si ustrezno količino nanesite na čelo, ličnice, nos in brado, potem jo z nežnimi krožnimi gibi enakomerno razporedite po obrazu, ali pa uporabite gobico za nanašanje. Če želite doseči matiran videz kože, lahko za konec nanesete še puder v prahu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *