Browse By

Bet365 Slovenija fizično ni prisoten, so pa vseeno možne stave

V Sloveniji imamo žal le eno športno stavnico, ki ima kar monopolni položaj, ki ga seveda s pridom izkorišča. Žal pa zanjo sploh ne moremo reči, da je ne vem kako zelo dobra, in sicer tako glede kvot je bolj slaba kot tudi glede vseh dajatev, ki jih je treba plačati, kar pomeni, da stavljalcu na koncu ostane zelo malo in mora velikokrat staviti, da je sploh kaj v plusu.

Imamo pa na srečo možnost, da stave vplačamo tudi na Bet365 Slovenija in katero drugo svetovno znano in priznano stavnico. Sicer Bet365 Slovenija fizično s poslovalnicami ni prisotna, ampak saj vendarle živimo v času interneta, ko je možno stave vplačati kar na spletni strani te stavnice. Omogoča pa Bet365 Slovenija stavnica tudi telefonske stave in mobilne stave, torej so to trije načini in zagotovo trije najbolj enostavni. Zakaj bi bilo treba hoditi v poslovalnico in zapravljati čas, če pa je veliko lažje, hitreje in enostavneje to urediti kar s telefonom ali pa računalnikom? Dejansko za to danes ni več potrebe, edino kar je, bodo kakšni rekli, da nimajo računalnika in zato na stavnici Bet365 Slovenija ne morejo staviti.

Ampak, kot rečeno, ima Bet365 Slovenija tudi telefonsko podporo, kar pomeni, da lahko stave oddate tudi po telefonu in to kadar koli se spomnite. Večina ljudi stave vplačuje zvečer, ko ima malo časa po koncu delovnega dne in se za sprostitev usedejo pred računalnik ali pa preberejo dnevne športne novice in pokličejo po telefonu na stavnico za vplačila stav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *