Browse By

Če želite, da bodo potni nalogi pravilni, naj vam pomaga Špica

Kljub temu, da na papirju izgleda povsem enostavno, kako se napišejo potni nalogi, pa je kljub temu ogromno vprašanj. Jasno, zakonodajalec  ne more predvideti čisto vseh primerov, ki se zgodijo v praksi in zato potem prihaja do vprašanj in tudi do številnih napak pri pisanju potnih nalogov, saj so tudi vsi odgovori plačljivi, kar pomeni, da si marsikatero podjetje tega ne more privoščiti in potem raje naredijo nekaj po svoje. Kakšna pa je torej najboljša rešitev? Vsekakor je še najbolje, da se odločite za programsko rešitev, ki jo ponuja podjetje Špica in tako prihranite ogromno denarja in tudi časa, ki bi ga sicer namenili, da bi se potni nalogi izdelali.

Zakaj je ravno Špica najboljša rešitev, da se naredijo potni nalogi?

Kljub temu, da se verjetno marsikdo ne strinja s tem, da se uporabi programska rešitev samo zato, da se napišejo potni nalogi, saj to pa res ne vzame toliko časa, pa le razmislite, koliko časa porabite za to, da si razjasnite kakšna vprašanja, da zberete skupaj podatke, da jih uskladite, da jih vnesete in ne koncu tudi, da ne pride do kakšne napake pri obračunu plač in podobnim.

Ne pozabite namreč, da je vsekakor najbolje, da je pot predvidena, napovedana, da jo delodajalec odobri ter da se potem čisto vsi postopki v ozadju izpeljejo pravilno, potni nalogi pa se naredijo avtomatsko. Tu je namreč tudi precej stvari avtomatsko speljanih, ki jih je sicer treba poročati, kar pomeni, da se je treba na to spomniti, če pa ne, pa kaj hitro pride do kar neprijetnih posledic. Omenjeno podjetje pa je najboljše ravno zato, ker so se res lotili popolne optimizacije procesov, z njihovimi rešitvami je možno operativo v podjetju povsem avtomatizirati, kar pomeni, da se stroški precej znižajo, hkrati pa se poveča tudi razpoložljivi čas zaposlenih, ki so prej čas porabljali za stvari, ki niso prinašale dodane vrednosti. Če je kdo strokovnjak na tem področju in če so potni nalogi narejeni s katero rešitvijo bolje, potem je to vsekakor omenjeno podjetje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *