Browse By

CO2 varilni aparati so najbolj uporabni

varilni aparatiČe razmišljate o nakupu novega varilnega aparata, potem je vsekakor smiselno, da si kupite takšnega, s katerim boste lahko varilni najširši možni spekter kovin kot je to le možno. Če poznate le klasično varjenje, potem TIG varilni aparati zagotovo ne bodo primerni za vas, hkrati pa ti varilni aparati tudi niso najbolj široko uporabni. Za nasvet smo vprašali v podjetje Metal Mikulič, ki ima izjemno usposobljene in strokovne svetovalce na področju varilnih aparatov. Njihove varilne aparate lahko vidite tukaj http://www.metalmikulic.si/varilni-aparati prodajajo pa varilne aparate za različne tehnike varjenja. Po njihovem mnenju so najboljša naložba CO2 varilni aparati oz. varilni aparati po MIG in MAG postopku, ki kot dodajni plin uporabljajo čisti CO2, zato se jim tudi tako reče.

CO2 varilni aparati za vsa opravila

Razlog, da nam je podjetje Metal Mikulič svetoval ravno te varilne aparate, je v tem, da so najbolj splošno uporabni. Uporabljamo jih lahko za en var, lahko za celodnevno varjenje, hkrati pa lahko varimo tako aluminij, kot jeklo in tudi železo. Torej lahko z njimi varimo vse kovine, kar ji pri drugih varilni aparatih nemogoče, saj ali ne zvarijo ali pa varjenca celo uničijo. Prav tako so ti varilni aparati enostavni za uporabo, hitri in torej res primerni zato za domačo kot tudi profesionalno uporabo.

Varilni aparati za doma cenejši

Tudi če boste kupili tak varilni aparat, še ne pomeni, da boste morali odšteti ogromno denarja. Res je, da so ti varilni aparati malo dražji od klasičnih in da je treba kupiti še čisti plin, ampak vseeno se zavedajte, da razlika v ceni ni tako velika. Če boste kupili malo bolj osnovni model, ne bo prav drag, bolj osnovni modeli, ki imajo manjšo moč, so več kot dovolj za domačo uporabo, medtem ko je za profesionalno uporabo pa vseeno treba poiskati malo boljši aparat, ki je tudi dražji, ampak se tudi hitro pokrije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *