Browse By

Ideje za darila: 17 super presenečenj

V današnji hiper potrošniški družbi je zaradi tolikšne izbire in prave poplave različnih izdelkov na policah včasih res težko najti dobro in uporabno darilo za rojstni dan. Vse bolj priljubljena so sicer obdarovanja z darilnimi boni, s katerimi lahko ljubljeno osebo ali sodelavce popeljete na kakšno lepo doživetje, gurmanski oddih v lepi slovenski pokrajini, na masažo ali sproščanje v savni, za tiste največje adrenalinske navdušence pa se tudi najdejo številna vznemirljiva doživetja na tleh, v vodi ali v zraku.

Vendar nekateri vseeno bolj prisegajo na preproste, majhne pozornosti, ki bolj praktične narave, a vseeno z njimi obdarovancu lahko izkažete svojo naklonjenost na iskren in ljubezniv način. Če sami še nimate dobre ideje za darila, vam morda lahko v naslednjih vrsticah ponudimo nekaj zanimivih predlogov, ki vam lahko pomagajo pri iskanju.

Ideje za darila

Včasih so res najboljše ravno najpreprostejše stvari

Če je vaš obdarovanec ali obdarovanka oseba, ki ima dober smisel za humor, potem ne boste zgrešili z majico z duhovitim sporočilom, ki je lahko tudi malo bolj nagajivo. Tako se na primer lahko na ta način malo pošalite iz njihove starosti, poklica, ki ga opravljajo, ali pa na njihovo (pre-)veliko ljubezen do alkohola ali čokolade in podobno. Bistvo takšnih obdarovanj je namreč predvsem hec in sproščenost, s katerim se običajno prijateljski ali intimni odnos lahko še bolj okrepi.

Zelo prisrčen način obdarovanja so tudi brisače z napisom, s katerim lahko svoji babici, hčerki, bratu, možu ali prijatelju sporočite, da je najboljši. Tudi tu ne boste udarili mimo s kakšnim hudomušnim napisom.  Enako velja za skodelice oziroma lončke s humornimi sporočilci ali logotipi.

Ni pa nujno, da poiščete dokončno različico, saj se lahko tudi odločite za izdelavo po naročilu, in tako dosežete boljši učinek. Le vi namreč veste, kaj bo najbolj ustrezalo osebi, ki jo želite obdarovati, zato lahko tudi naročite potisk po vaših željah.

Ideje za darila.p

Dišeče uporabno darilo za rojstni dan

Ljubiteljice in ljubitelji lepih vonjav bodo morda poleg parfumov in kolonjskih vodic ali vodic za telo veseli tudi preprostih in ličnih kompletov ročno izdelanih mil ali dišečih sveč, ki še vedno spadajo med najbolj priljubljene ideje za darila. Dišeča sveča v prekrasni stekleni posodici, ki je lahko tudi barvno okrašena v skladu z vonjem, ki ga oddaja, je lahko res prečudovito darilo.

Seveda pazite, če vaš obdarovanec ali obdarovanka prisega na naravno kozmetiko, potem naj izbrani set vsebuje le takšne izdelke. Tudi tu je na voljo ogromno različnih izdelkov, ki imajo vse ustrezne certifikate, s katerimi proizvajalec zagotavlja, da je kozmetika naravnega izvora.

ideje za rojstni dan

Ideje za darila pripadnicam nežnejšega spola

Redne uporabnice ličil in ostalih kozmetičnih izdelkov bodo razveselili lično izdelani seti, v katerih so lahko maskare, čopiči za nanašanje, in senčila. Lahko ji tudi kupite komplet pudrov v odtenkih, ki jih uporablja. Seveda pa ne morete zgrešiti s setom vlažilne kreme, losjona za telo, gela za tuširanje in morda še kakšne gobice za umivanje.

Če ne želite podariti že izdelanega seta in bi raje sami poiskali nekaj izdelkov in izdelali lastno darilce, boste na ta način še najbolj razveselili obdarovano osebo. Pri iskanju se lahko osredotočite tudi na eno samo temo, na primer, če gre za nekoga, ki obožuje aloe vero, lahko poiščete nekaj takšnih kozmetičnih izdelkov, ki so izdelani iz aloe vere in sestavite edinstven darilni set, s katerim boste podarili nekaj, kar ji bo zagotovo všeč.

ideje za daarila

In kaj podariti moškemu?

Pogosto ženske težko pridejo do dobre ideje za darila za moškega, vendar je na voljo kar nekaj zanimivih in preprostih idej. Podarite mu lahko bokserke, kravato, par nogavic ali morda predpasnik, če rad kuha. Če je ljubitelj vina, mu lahko kupite steklenico vina, za pivoljubca pa steklenica piva s kozarcem ali vrčkom.

Tudi tu lahko upoštevate njegov hobi ali poklic. Tako lahko rednemu uporabniku žara podarite obračalko za žar, kuharju set kuhinjskih nožev z lesenim stojalom, ljubitelju žganja prisrčnico, kolesarju namizno uro v obliki kolesa, in še in še.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *