Browse By

Ionizator vode pretvori navadno vodo

Voda, ki se imenuje ionizirana voda, je bazična voda, bogata z mineralnimi ioni. Minerali, vsebovani v vodi, postanejo ionizirani, ko ali pridobijo elektrone ali jih izgubijo. Znani sta dve vrsti ionizirane vode, ena od teh je ionizirana alkalna voda, za katero je bilo dokazano, da zmanjšuje učinek oksidacije. Torej je ionizirana voda odličen antioksidant.

vitalna voda

Oksidacija je proces, ki snov poškoduje ali uniči. Voda, bogata z mineralnimi ioni, lahko zmanjša delovanje škodljivih snovi, ki lahko oksidirajo tkiva ali DNK. Čudežna ionizirana voda je bila najdena v dolini v Himalajskem gorovju, kar pa ne pomeni, da ni dosegljiva za ljudi, ki se ne nameravajo odpravit na dolgo pot. Navadno vodo pretvori v živo vodo ionizator vode Tyent 9000, ki se ga dobi pri podjetju Vitalna voda.

Ionizator vode obogati vodo z ioni

Naprava ionizator vode je aparat, ki se rabi v gospodinjstvu za to, da dvigne pH pitne vode na tak način, da z elektrolizo loči tekoč vodni curek na sestavine, ki so kisle, in sestavine, ki so bazične. Preveliko zakisanost telesa naj bi bilo mogoče zmanjšati z bazičnimi snovmi. Manjše molekule vode, kot jih ima navadna tekoča voda, naj bi telo hidrirale bolj učinkovito. Za takšno živo vodo poskrbi ionizator vode Tyent 9000, ki ga lahko kupite pri podjetju Vitalna voda. Pri tem nikakor ne gre za vodni filter, kot zmotno mislijo nekateri. Razlika med gospodinjskim aparatom ionizator vode in vodnim filtrom je v tem, da vodni filter vodo prečisti.

Ionizator vode ni enako kot filter vode

Ta voda, čeprav zaradi vodnega filtra prečiščena, nima blagodejnih učinkov na človeško telo. Po drugi strani pa ionizator vode to prečisti in jo hkrati obogati. Obogati jo z mineralnimi ioni. S tem ionizator vode spremeni samo strukturo vode. Molekule vode postanejo manjše, zato lažje prodrejo v vse celice v človeškem telesu. Bazični pH pomaga odstraniti iz zakisanega telesa kisle snovi, ki škodijo, če jih je v telesu preveč. Če torej želite razstrupiti svoje telo, je ionizator vode prava naprava za vas. Že sama razstrupitev telesa bo neverjetno izboljšala počutje, zato boste naenkrat imeli veliko več energije za življenje na polno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *