Browse By

Kako postati strokovnjak za digitalni marketing?

V okvirju dela ali svojega freelance poslovanja, obstajajo velike možnosti, da postanete strokovnjak za digitalni marketing, ki brez težav prepozna in vidi potrebe svojih strank, ter se zna postaviti v čevlje samih uporabnikov, ki doživljajo bolečino ali se soočajo s kakšnimi izzivi na svoji poslovni poti.

Kako pridobiti naziv: strokovnjak za digitalni marketing?

Če ste na svojem področju resni in delo opravljate s strastjo, potem ste zagotovo odprti za izobraževanja in učenje novih znanj, ki jih lahko implementirate v svoje delo, je tako? In ravno preko posebnega izobraževanja, ki vas vodi skozi celoten proces spoznavanja ali nadgradnje za digitalni marketing, lahko na koncu postanete strokovnjak in pridobite nagrado v obliki diplome.

marketing plan

Kaj izobraževanje vsebuje?

Skozi celoten proces boste okvirno šli v 40 urah usposabljanja, ki zajema začetni nivo učnega načrta. Tukaj se boste priučili ali utrdili znanje iz znanih tem, kot so:

  • temelji za digitalni marketing,
  • e-mail trženje,
  • zgradba in zasnova učinkovitega spletnega mesta,
  • optimizacija in njene prednosti,
  • razna trženja skozi družbena omrežja,
  • osnove plačanega iskanja,
  • video in prikazno oglaševanje,
  • upravljanje analitike in strategije digitalnega trženja.

marketing

Kaj boste skozi izobraževanje osvojili?

Ob rednem in zagnanem ritmu se boste skozi vsak modul posebej priučili samostojnega in učinkovitega kreiranja in načrtovanja raznih kampanj za družbena omrežja in e-pošte, kreiranja SEO in SEM, nato pa tudi samostojnega integriranja trženjskih akcij, spremljanje obiskovalcev oz. prometa na raznih kanalih ter kako povečati konverzijo.

Zraven tega se boste naučili razumeti in razlikovati uporabo marketinga v domačem in mednarodnem okolju, spoznali razne aplikacije in vire, ki jih boste lahko nato samostojno uporabljali za gradnjo dobičkonosne spletne strani. Ob enem boste pridobili prav tako znanje za strateško načrtovanje in postopno postali odličen strokovnjak za digitalni marketing.

Kdo je primeren za tovrstna izobraževanja?

Primeren kandidat ste kot študent, zaposlen ali samostojni podjetnik. Če imate gorečo željo po znanju in želite podjetju, v katerem ste zaposleni ali pa svojemu zasebnemu podjetju vnesti večjo vrednost, intenzivno pospešiti prodajne in trženjske napore ter tako omogočiti naraščajočo moč samega marketinga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *