Browse By

Kako se rešiti celulita?

“Pomarančasta koža” se pojavi pri vsaki drugi ženski, največkrat na stegnih in zadnjici. Pravilna prehrana, zadostna količina vode in vsakodnevno gibanje so dejavniki, ki jo zavirajo, ko pa se pojavi, jo anticelulitna masaža odpravlja. Toksini, ki nastanejo v telesu zaradi slabe prekrvavitve in počasnega metabolizma limfni sistem upočasnijo, zato nastane celulit. Anticelulitna masaža je kombinacija klasične, limfne drenaže, maderoterapije in vakumske terapije. Začetni obiski znajo biti malce boleči, vendar nikakor ne gre obupati, saj desetič ali prej, že opazimo pozitivne rezultate. Ker se podkožno maščevje ne pridobi čez noč, tudi tretmaji ne morejo doseči takojšnjega učinka.

ročna anticelulitna masaža1

Smo pri ročni uspešni?

Ročna anticelulitna masaža povzroča vlažnost, prožnost in prekrvavitev kože z določenimi prijemi na mesta, kjer je potrebno razbiti maščobne celice in zna biti malce boleča. Poteka od spodnjega dela stegen navzgor, da sledimo naravni poti odvajanja. Takšna, ki vsebuje vakum spominja na sesalnik, ki kožo dvige in s tem še bolj spodbudi prekrvavitev. Uporaba električne naprave, ki s pomočjo električnih impulzov oblikuje telo je tudi vse bolj razširjena za domačo uporabo, saj si anticelulitno masažo lahko privoščimo vsak dan in v kombinaciji z zdravim načinom življenja preprečujemo nastanek odvečnih centimetrov.

ročna anticelulitna masaža

Ste že obiskali maderoterapijo?

Maderoterapija je trenutno zelo priljubljena anticelulitna masaža, ki jo maser izvaja z anatomsko lesenimi pripomočki. Valjčki omogočajo intenzivnejši in globlji pritisk, zato so rezultati vidni v krajšem času. Toksini tako hitreje zapustijo telo, zato je tonus kože lepši, zmanjša se obseg na delih, ki to potrebujejo, aktivira se limfni sistem in metabolizem deluje pospešeno. Je povsem naravna terapija za oblikovanje telesa, ki ne povzroča alergij. Če kombiniramo lesene skodelice s pomočjo katerih ustvarimo vakum in bo ročna anticelulitna masaža, še boljše učinkovala, saj tako izboljšamo mikrocirkulacijo in s tem dotok kisika in hranil v telo. S takšno terapijo sprostimo tudi um in zmanjšamo napetost vseh oblik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *