Browse By

Omogočite svoji koži bogat tretma vsak dan

Koža, kot živ in največji organ našega telesa, potrebuje kakovostno in predvsem primerno nego, glede na stanje, ki ga ima. K samemu stanju veliko pripomore tudi prehrana in izbran življenjski slog, ki ga vodite. Ne glede na to, kakšna je vaša koža obraza, je dobro, da jo vsak dan negujete tako, da uporabite primerne preparate, kot je https://missha.si/oddelek/maske-za-obraz/. Na dolgi rok in predvsem po 30. letu starosti pa je priporočljiv prav tako obisk kozmetičarke, kjer vam lahko opravijo ugodno pomlajevanje obraza.
Poglobimo se v svet zdrave kože in si poglejmo, kako in s čim si lahko za različna stanja pomagamo. Seveda tukaj igra veliko vlogo tudi sama nega doma in pa pravilna uporaba primernih izdelkov. Toliko, kolikor je na voljo terapij za pomlajevanje obraza, toliko več možnosti imate, da svoje stanje izboljšate ter ga primerno vzdržujete.

maska za obraz (1)

Preizkušene terapije za pomlajevanje obraza

Tako imenovano nekirurško pomlajevanje obraza je terapija, ki se izvaja v kozmetičnih salonih, kjer imajo temu primerne preparate in stroje, ki vam omogočijo globinsko nego. Različni nekirurški posegi, ki se delajo v skladu za pomlajevanje obraza, so povsem neboleči, izredno prijetni in nežni.

Kaj se zgodi s kožo, kadar je ne negujemo pravilno, ali ne uporabimo preparatov, ki jo nahranijo in navlažijo, kot je maska za obraz?

Koža na obrazu je splošno najbolj izpostavljen del, zato mu je treba nameniti nekaj več pozornosti, da lahko ohranja primerno razmerje vlažnosti, elastičnosti, svežine in zdravega videza. Kadar jo zanemarimo, se lahko zaradi zunanjih vplivov ali samega neprimernega sloga, ta odzove preko suhe luskaste kože, izgubo elastičnosti, hitro povešanje in dehidracija. Zato ne puščajte tega stanja za kasneje, ampak jo redno in primerno tako globinsko kot površinsko negujte.

pomlajevanje obraza.1

Terapije za pomlajevanje obraza

Predstavljamo vam preizkušene terapije, s katerimi lahko na redni bazi svoje stanje kože nadgradite in zaščitite pred raznimi vplivi (vremenskimi kot hormonskimi). Zanje se odločajo osebe, ki si želijo sijoč in mladosten videz kože.

Na voljo so posegi, imenovani:

  • LPG endermolift

Drugače imenovan naravni lifting obraza, ki z globinskim delovanjem spodbudi spodnje površine kože, da začnejo proizvajati elastin in kolagen. Opravlja se z masažno glavo, ki stimulira predel z enakomernimi pulzi.

  • Cryo derm

Metoda, ki vsebuje 4 načine obdelave, s katerimi se koža očisti, odstranijo se vse odmrle celice ter se naredi enakomeren in lep ten. Omogočajo vam napeto in čvrsto stanje, z manj vidnimi gubami, manjši občutek otečenosti v predelu oči in obraza.

Načini:

  • Diamantni piling: odstranijo se vrhnje plasti in s tem se simulira nastanek kolagenskih vlaken in elastina ter pospeši se rast novih celic v globoki plasti kože. Trajanje: 20-30 minut
  • Radio frekvenca: z enakomernim segrevanjem podkožja ter globoko ležečih tkiv, omogočimo boljšo prekrvavitev, pospešitev metabolizma, mišičnega tonusa ter tvorbo kolagena. Rezultat je čvrsta, sijoča in napeta koža.
  • Radialna endodrmna terapija: tako imenovana vakuumska masaža omogoča prepustnost kapilar in s tem boljši pretok naravnih hranil, encimov, kisika ter oligo-elementov. Trajanje: 15-20 minut
  • Cryo tehnika: gre se za površinsko hlajenje, ki omogoči ožanje in širjenje žil, zaradi česa omogočimo boljši pretok kisika in same prekrvavitve. Lahko se opravi na začetku, s čim jo pripravimo na boljšo absorpcijo nadaljnje nega ali pa pred koncem terapije, da dlje časa ostane koža napeta.
  • Ultrazvočna terapija: Izredno priljubljena izbira, s katero preko ultrazvočne frekvence omogočimo boljšo penetracijo in absorpcijo aktivnih snovi, ki jih pred terapijo namažemo oz. vtremo v obraz. To so različni serumi, vitamini in peptidi. Primerna je za vse z izsušeno kožo ter kožo brez sijaja. Trajanje: 10-20 minut

pomlajevanje obraza2

Primerna maska za obraz

Seveda je treba obraz tudi redno negovati z drugimi preparati, kot so: dnevna krema, piling in prav tako kakovostna maska za obraz. Tudi tukaj je potrebna previdnost ob izbiri, saj vsaka maska ni primerna za vsako stanje, ki ga imate.

Maska za obraz je razdeljena glede na: starost kože, njeno stanje oz. kategorijo ter glede na to, kaj želite z njo doseči.

Na voljo maska za obraz, kot: vlažilna, pomirjevalna in čistilna vrsta.
Nekatere so primerne za nanos čez noč, spet druge si nadenete zvečer in samo uživate ob svoji najljubši seriji ali v sproščujoči kopeli, medtem ko ona 15 minut vlaži in globinsko hrani plasti vaše kože. Če niste prepričani, katera bi bila pravilna izbira za vas, lahko za pomoč povprašate strokovnjake ali kozmetičarko.

maska za obraz.1

Ugodno pomlajevanje obraza je le korak vstran!

Če želite zdravo, napeto, sijočo in navlaženo kožo, ki ji nobena hladna ali vetrovna nadloga ne pride do živega, potem vam priporočamo uporabo kakovostnih izdelkov, kot je na primer maska za obraz. Obenem pa prav tako redno, na začetku mesečno, kasneje pa letno, koriščenje kozmetičnih storitev.
Koža vam bo v paru s strokovno obdelavo in tedensko uporabo kakovostnega izdelka, kot je krema, maska za obraz, tonik in podobno, izredno hvaležna. Zato ne odlašajte in stanje še danes preverite, ter izbirajte izdelke, ki bodo pomagali pri obnovi, navlažitvi, čiščenju in pomiritvi.
Koža je le ena.
pomlajevanje obraza1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *