Browse By

Prva spletna šola za starše

Šola za starše Veva je prvo spletno izobraževanje v Sloveniji, ki mladim staršem po cenovno dostopnih cenah nudi celostno pomoč in podporo ob soočanju z izzivi, ki jih prinaša starševstvo. Ker se ustanovitelji tečaja zavedajo napornih mesecev po porodu, ki s seboj pogosto prinesejo tudi pomanjkanje časa, so se odločili oblikovati izobraževanje, dostopno vsakomur.

šola za starše Šola za starše pa ni edino, kar ponujajo – na strani https://veva.si/ so vam na voljo tudi raznolike delavnice, predavanja in članki na teme nosečnosti, poroda, vzgoje in drugih, na starševstvo ali partnerstvo vezanih tem.

Od spletnih priprav na porod do zdravega partnerstva

šola za starše

Šola za starše bodočim mamam in očetom ponuja tudi spletno pripravo na porod. Tekom izobraževanj in delavnic boste tako izvedeli več o poteku poroda, porodnih dobah in možnih porodnih okoljih, se naučili, kako premagati strah pred porodom in izvedeli, kakšne so naravne metode lajšanja porodne bolečine ter kaj pravzaprav sploh je njena vloga. Ustanovitelji strani se dobro zavedajo tudi vpliva, ki ga ima prihod otroka na partnerski odnos – ker sta vsa pozornost in čas namenjena novemu družinskemu članu, se partnerja pogosto oddaljita, njun odnos pa začne stagnirati. Šola za starše zato obsega tudi različne partnerske programe.

Šola za starše in vse tiste, ki to želite postati

Poleg izobraževanja o temah, aktualnih za tiste, ki jih je prihod novega družinskega člana že razveselil, akademija Veva ponuja tudi raznovrstne vsebine, namenjene partnerjem, ki se za starševstvo še odločajo. Ustanovitelji strani se namreč zavedajo, da odločitev za otroka ni preprosta in da marsikateri par, ki se odloča za družinsko življenje, zaradi strahu in dvomov pri tem okleva. Takim so na voljo raznolika predavanja in delavnice kot tudi strokovnjaki, na katere se lahko obrnete s svojimi vprašanji – pa če se vam zdijo še tako trivialna. Prav tako so vam na voljo številne izkušnje drugih staršev, ki vam utegnejo pomagati pri vaši odločitvi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *