Browse By

Ste za najem avtomobila?

Iščete prevozno sredstvo za čas, ko je vaš jekleni konjiček na popravilu ali bi samo radi čez vikend na krajši dopust v luksuznem vozilu? Ste mogoče zadolženi za prevoz neveste in ženina ali imate pomemben službeni sestanek v drugi državi? Danes najem avtomobila lahko uredimo pri mnogih ponudnikih, eden izmed njih je tudi Agio, ki ponuja izposojo od limizin do dostavnih vozil, pogoj za pridobitev ključev je le ta, da ima oseba najmanj 21 let in vsaj 2 leti vozniško dovoljenje.

rent a car1

Pomembni podatki pred sklenitvijo pogodbe

Vsako vozilo je tehnično izpravno in opremljeno s slovensko vinjeto. Podati boste morali informacije, kam potujete in ta podatek se potem zabeleži pri najemodajalcu. V primeru, da vam avto ukradejo, ste delno zaščiteni le v primeru, da imate pri sebi ključe in prometno dovoljenje, vseeno pa ste nekako soudeleženi, če pride do takšnega primera, zato je potrebo dobro prebrati pogodbo in postaviti dodatna vprašanja, ko se odločate za najem avtomobila. Bodite pozorni tudi na dan, uro in lokacijo ko avto vračate, da ga je potrebno vrniti v stanju, kot ste ga prejeli je verjetno tudi vsem kristalno jasno, čeprav se preveč ljudi tega ne drži, zato potem sledijo sankcije.

izposoja limuzin

Najem avtomobila v tujini

Na spletu je kot nekakšen booking za najem avtomobila, kamor je potrebno vpisati informacije na enak način, kot bi si rezervirali hotel. Izbiro vam bodo olajšale ocene in komentarji strank, ki so že sodelovale z določenim podjetjem. Na tej strani so dovolj verodostojni podatki o določenem podjetju, ki oddaja prevozna sredstva, tako da lahko zaupate ocenjevalcem in komentatorjem, ker se na podoben način izbira počitniška destinacija, ko si prej ogledate oceno, ki so jo podali prejšnji uporabniki. Če pa vseeno bolj zaupate slovenskim rent-a-car podjetjem, kot je Agio, se pa lahko tudi z njihovim vozilom odpeljete v tujino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *