Browse By

Svetlinovo olje: bogat vit gama linolenske kisline

Ste vedeli, da svetlinovo olje, kot ga lahko vidite na naslednji povezavi: https://www.hisa-zdravja.si/now-super-svetlinovo-olje-1300-mg-60-kapsul/ , vsebuje kar 84 % večkrat nasičenih esencialnih maščobnih kislin? Naše telo to spojino nujno potrebuje za sintezo linolenske kisline. Svetlinovo olje se pridobiva iz zanimive rastline z majhnimi rumenimi cvetovi. Skoraj nikoli ni v popolnosti razcvetena zjutraj/dopoldne, ampak svoje cvetove do popolnosti odpre šele v večernem času. Cvetovi se kasneje posušijo v semena, le ta pa so glavni nosilci dragocene tekočine. Maščobna tekočina se pridobiva s hladnim tiskanjem, ki je bogata z linolensko kislino. Ta se v telesu uporablja za zdravljenje in regeneracijo telesa.

svetilovo olje1.2

V svoje telo vnesite esencialne maščobe

Glede na naš način življenja, kjer prevladujeta stres in stalno obremenjevanje, je nujno, da svoje telo pripravimo na nestalno stanje v okolju, v katerem živimo. Pomanjkanje esencialnih maščob se kaže tudi v osiromašeni hrani, ki vsebuje samo preproste ogljikove hidrate in sladkorje, kar pomeni, da naše telo ne dobi hranil, ki jih nujno potrebuje. Kasneje se lahko razvijejo resne težave, kot so vneti sklepi in bolečine v kosteh. Svetlinovo olje učinkovito nadomešča osiromašene količine esencialnih maščob in naše telo uspešno revitalizira. S svojim delovanjem vpliva na razmerje med vnetnimi in nevnetnimi snovmi v telesu.

svetlinovo olje1

Svetlinovo olje primerno tudi za doječe mamice

Ste vedeli, da je ta aktivna spojina primerna tudi za doječe mamice? Je 100 % naravnega izvora, zato ste lahko brez skrbi, da bi preko mleka svojega malčka oskrbeli z nevarnimi snovmi. Esencialne maščobe že same po sebi nastajajo v materinem mleku in so nujno potrebne za normalen in zdrav razvoj malčka. Nujno je potrebno svetlinovo olje jemati skupaj s hrano, saj se le tako uspešno aktivira in absorbira. Po navadi se to aktivno spojino jemlje nekaj mesecev po dva grama. Vsekakor gre za odlično spojino, ki jo enostavno morate vključiti v svojo dieto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *